søndag den 18. maj 2008

Morfar´s hytta

Mit liv har for en stor del vært levet i Danmark og vor familie stammer langt tilbage, fra Norge - Sør Trøndelag og min kongstanke har altid vært at Danmark og Norge, skulle være et land ! Da jeg, siden 17 års alderen følte tilhørsforhold til Norge og den fælles nordiske kultur var noget af drømmen opfyldt. Jeg blev dansk gift og fik to børn - en pike der nu er 42 år og en gut der er 31 år, samt 4 børnebørn : en pike og tre gutter. Livet har formet sig således at jeg altid har vært et naturmenneske - der elsker naturen og min familie - blev tømrer i 1960 og byggede altid huse i gammel stil - købte og restaurerede gamle møbler og ting. Tiden gik og jeg er nu gift med en norsk jente, der er syv år yngre end jeg - hun bor i et gammelt træhus fra ca. 1890 . Hun har et hjerte af guld og det vigtigste i vort liv er, at sprede glæde og sandhed mellem mennesker, både i Norge og Danmark og drømmen om en forening af folk med venligt sindelag er et kommet et stort skridt nærmere min ungdoms drøm. Jeg har også den lykke at blive stefar til to gutter og en pike samt tre ekstra børnebørn. P. s. : piken kender I alle, fra "Tines kreative hjørne" blogspot.no - hun har same skønne livsstil, som sin mor og stefar - samt at alle mennesker skal forenes og vise kærlighed mellem hinanden. Så nu er jeg pludselig far til 5 dejlige børn og morfar til syv børnebørn ! og ikke at forglemme, en mama på ´90 og en på 97 - - - begge i flot stil .


Piknik kurven

"glem aldrig piknikkurvens betydning"

Vi har altid piknik kurven med overalt. I naturen - på fiskeri - til stævner - på auktioner, hvor vi sitter i gl. klær, med retro kaffekande a la´ cafe o´lait. Smørrebrød i gl. madkasse, samt kaffefløte i mælkeflaske. På auktionen køber vi enkelte små ting, vi selv kan li - eksempel : gl. symaskine, helt af jern med små løve-fødder. Vi forelskede os i nogle gl. hagemøbler fra hjorten - et gl. tivoli, der for længst er brændt eller revet ned. ( ved Ila i Trondhjem ) Og tænk , vi fik dem !!! samt nogle gl. norske træting der ellers ikke kan findes mere. he he ! Nu tænker du : de har vidst et problen ! Ja ! for sammen med alle de gl. danske ting, kan vi snart ikke være i min jentes hjem mere - så nu må det stoppe her !!!!!!

Du vil fremover i tiden kunne følge med i de ting vi bliver nødt til at sælge - Øv ! men det er nødvendigt ! ! !
Jeg vil senere vise ting som - mokkakopper - tallerkenrækker - hyller - skabe - smørkerner - tiner - daller - kaffemøller og alle de ting, vi i vores fælles samler interresser har hobet op og er nødt til at sælge. Så velkommen til morfar´s hytta - Gled dig !!!!!!!!!
Vi kører jævnligt : Trondhjem - København / København Trondhjem og modtager gerne små transport updrag ( Vi kører i kassevogn på 10 kubikmeter )

Morfar siger på gensyn !


besøg også :På gjensyn!

6 kommentarer:

tinemor sagde ...

Hjertelig velkommen i Blogg-verden!
Håper du vil trives her og at mange kikker innom din side!
Stor klem fra din datter ;-)

Gamlå sagde ...

Hei hei " Morfars hytta " .
Velkommen til blogglandia. Gjett om jeg gleder meg masse til du skal legge ut bilder av det du lager, og alt det andre som du skal selge. Kjempe koselig hadde du også skrevet om deg selv og dine. Igjen vil jeg ønske deg Velkommen.

Hilsen Gamlå

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sagde ...

Må jo si hei og velkommen til bloggverdenen:) Hyggelig lesning, jeg har selv familie i Danmark... nærmere bestemt Vejle. Kom via din stedatter som jeg er innom av og til. Hennes blogg vitner om en som setter pris på de gode ting!
Ha ei flott helg!
Mvh Thalia.

Anna Lisa sagde ...

Heisann!!
Blir spennede å følge med framover alt du skal vise... Er så koselig med nye inspirerende blogger.
Ønsker deg velkommen til bloggverden :)
Klem

tinemor sagde ...

alex sa...
Heisann Tine !!

Så mye fine før og etter bilder du viser fram i bloggen :)

Så stefaren din har fått seg en blogg . Kunne tenke meg å kjøpe noe fra han.
Kan du gi han denne mailen

Iguzman@start.no

Stor Klem

29. mai 2008 18:10

tinemor sagde ...

Spennende meg nye bilder!!
Håper å se mere snart!!
Riktig god weekend!